POZNATI DETALJI JUČERAŠNJE TEŠKE PROMETNE NESREĆE U ZLATARU

Stao da propusti teretno vozilo, pa ga drugi automobil udario odostraga – četvero je ozlijeđenih, među njima i dijete

Objavljeno: 01.12.2017. AB

Nakon što se prošlog petka na gotovo identičnoj lokaciji dogodila prometna nesreća u kojoj je teške tjelesne ozljede zadobio biciklist, na državnoj cesti D29 u Zlataru, u Sajmišnoj ulici, ponovno nesreća. Ovog puta radilo se o sudaru dva osobna automobila i teretnog vozila, koji se dogodio u četvrtak, malo iza 13 sati. Do prometne nesreće došlo je kada 29-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom iz smjera Lobora prema Zlataru, nije prilagodio brzinu kretanja vozila krećući se iza osobnog automobila, kojim je upravljao 59-godišnji hrvatski državljanin. U trenutku kada je 59-godišnji vozač zaustavio vozilo radi propuštanja teretnog vozila koje je izlazilo iz dvorišta, došlo je do udara u stražnji dio vozila prednjim dijelom osobnog automobila kojim je upravljao 29-godišnji vozač.
U prometnoj nesreći lakše tjelesne ozlijede zadobili su putnici 55-godišnji hrvatski državljanin i dijete te 59-godišnji vozač, dok je teške tjelesne ozlijede zadobila 47-godišnja putnica.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter