Odlični nastupi zagorskih boraca na jakom međunarodnom turniru u Zagorju ob Savi

Antonela Cesarec zlatna i srebrna, bedekovčanskim “Zmajevima” pet zlata, tri srebra i dvije bronce – Diani Franke sedma titula u nizu na “Slovenia Openu”

Objavljeno: 26.11.2017. Alen Brodar

U subotu je Zagorju ob Savi održan 34. Slovenia open “Zagorje 2016.”, u disciplinama point fighting za sve dobne skupine, te light contactu i kick light za starije kadete te juniore i seniore, na kojem je sudjelovalo ukupno 474 natjecatelja iz 59 klubova iz osam država, a od zagorskih predstavnika, sudjelovali su Kickboxing klub “Krapina” i Kickboxing klub “Zmaj” Bedekovčina.

Jedna predstavnica

Kickboxing klub “Krapina” ovaj je put imao samo jednu predstavnicu u dvije kategorije point fightinga među mlađim kadetkinjama, Antonelu Cesarec, koja je u kategoriji do 42 kg nakon pobjede nad Bugarkinjom Hristinom Andonovom u finalu izgubila od njene stalne i jedne od najtežih protivnica, Ele Magdić ovogodišnje državne prvakinje, te osvaja drugo mjesto.
U kategoriji do 47 kg, Antonela niže pobjede nad Evom Kolander, Martinom Grabar i Rupp Annikom te se u Krapinu vraća sa zlatnom medaljom oko vrata.
KBK “Zmaj” Bedekovčina je ove godine nastupao sa šest natjecatelja u ukupno 12 startnih disciplina: Elenom Ljubek i Maksimom Šenjugom u point fightingu, koji su u kategoriji mlađih kadetkinja, odnosno kadeta osvojili peta mjesta. Maksim je u light contactu, u kategoriji starijih kadeta do 47 kg nakon tri meča osvojio 2. mjesto, a u kick lightu starijih kadeta do 47 kg bio je najbolji.

Postolje za postoljem

Ana Sovec je u point fightingu za starije kadetkinje do 46 kg osvojila 3. mjesto, a u light contactu za starije kadetkinje do 46 kg bila je druga. Stjepan Sedak u light contactu starijih kadeta do 57kg osvojio je 2. mjesto nakon tri meča, a u kick lightu starijih kadeta do 57 kg bio je treći. Ivan Bertić je u light contactu juniora/seniora u kategoriji do 84 kg osvojio 1. mjesto, kao i u kick lightu u istoj kategoriji. Ponajbolja zagorska sportašica Diana Franke je nastupila u kick lightu za juniorke/seniorke do 65 kg i za juniorke/seniorke iznad 65kg i u obje kategorije osvojila prvo mjesto te tako osvojila svoju sedmu titulu u nizu na Slovenia openu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba