OPĆINA TUHELJ ORGANIZIRA RADIONICU “TUHELJ ZA MLADE”

Sudionici će dobiti teorijska i praktična znanja o javnim politikama i politikama za mlade te o ulozi mladih u procesu njihove izrade

Objavljeno: 18.11.2017. zagorjeinternational
Općina Tuhelj organizira radionicu “Tuhelj ZA mlade!”, koja će se održati u subotu, 25. studenoga od 9 do 16 sati u prostoru Osnovne škole Lijepa naša. Radionica je namijenjena mladima od 15 do 30 godina, organizacijama civilnog društva s područja Tuhlja, Savjetu mladih Općine Tuhelj i ostalim zainteresiranim mladima, te svim dionicima koji se bave aktivnostima od interesa za mlade na području općine. Sudionici će na radionici dobiti teorijska i praktična znanja o tome što su javne politike i politike za mlade i koja je uloga mladih u procesu izrade.
Do 22. studenoga
Cilj radionice je osvijestiti probleme i potrebe mladih na području općine Tuhelj te usmjeriti sudionike na način definiranja mjera i potreba mladih. Za sudjelovanje na radionici potrebno se prijaviti putem linka PRIJAVNICA koji se nalazi na internetskoj stranici Općine tuhelj www.tuhelj.hr, najkasnije do 22. studenoga. Radionicu će voditi Tajana Broz iz Lokalne akcijske grupe Zagorje – Sutla i Ivana Radanović iz Mreže udruga Zagor. Radionica je besplatna, a za sve sudionike osigurani su ručak i osvježenje.
Financira Ministarstvo
Radionica se odvija u okviru projekta “Tuhelj ZA mlade!”, koji provodi Općina Tuhelj u partnerstvu sa Športskim društvom Tuhelj i Mrežom udruga Zagor, te u suradnji sa Savjetom mladih Općine Tuhelj i Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Općine Tuhelj, a koji za cilj ima stvaranje poticajnog društvenog i ekonomskog okruženja za ostvarenje punog potencijala mladih te podizanje svijesti zajednice i mladih o važnosti sudjelovanja mladih u procesima donošenja odluka. Središnju aktivnost projekta predstavlja izrada Lokalnog programa za mlade Općine Tuhelj, koji će pružiti strateški okvir politika za mlade te pregled stanja i potreba mladih, na temelju kojih će se raditi i kvalitetno provoditi projekti i programi usmjereni mladima. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Općine Tuhelj. (jj)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba