ZAGORJE BOGATIJE ZA JOŠ JEDNO VJEŽBALIŠTE NA OTVORENOM

“POKRET ZA RADOST”: Proslavljeni rukometaš Mirza Džomba na otvorenju aktivne zone u Donjoj Stubici

Objavljeno: 04.11.2017. JJ

U petak je u Donjoj Stubici otvorena aktivna zona, odnosno, vježbalište na otvorenom, u sklopu projekta “Pokret za radost”, tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska i njezinih partnera.
O mjestima uređenja aktivnih zona u Hrvatskoj odlučivali su sami građani, glasovanjem putem interneta. Vježbalište koje je otvoreno na prostoru Parka Maksimilijana Vrhovca pokraj željezničke stanice u Donjoj Stubici, dobiveno je zahvaljujući osvajanju prvog mjesta u kategoriji gradova do deset tisuća stanovnika. Gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić istaknuo je kako mu je drago što je upravo u Donjoj Stubici otvorena deveta aktivna zona u Hrvatskoj, te je zahvalio pokretaču uključenja brojnih glasača Ivanu Doliću te svim ostalima koji su pridonijeli otvorenju i uređenju ove aktivne zone. Otvaranju je prisustvovao i zamjenik župana Anđelko Ferek – Jambrek, koji je pozdravio okupljene te zahvalio svim građanima Donje Stubice i čitave Krapinsko – zagorske županije koji su doprinijeli otvaranju ovog vježbališta.
Projekt uređenja aktivnih zona pokrenut je 2016. godine. Aktivne zone predaju se lokalnoj zajednici u vlasništvo i na stalno korištenje. U sklopu otvorenja u Donjoj Stubici, organizirana je i rekreacija pod nadzorom veleposlanika projekta Mirze Džombe, a okupljene je pozdravio i Hrvoje Stakor iz Coca-Cole HBC Hrvatska.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba