Mjesec hrvatske knjige u donjostubičkoj Knjižnici

Održana promocija knjige Petra Tadića “Podsjetnik – pjesme”, sutra predstavljanje knjige Nikole Kristića

Objavljeno: 26.10.2017. AB

Povodom Mjeseca hrvatske knjige u Pučkom otvorenom učilištu – Knjižnici Donja Stubica, održana je promocije knjige “Podsjetnik – pjesme”, autora Petra Tadića.
Knjigu je predstavila recenzentica Vesnica Kantoci , koja je napisala i predgovor, a o pjesmama koje se nalaze u knjizi te o dojmovima govorila je umirovljena profesorica hrvatskog jezika Barica Gradiški, dok je urednica Lidija Fuštin predstavila je autora. O ilustracijama u knjizi govorio je njihov autor Darko Bubanko, a stihove je čitao Sebastijan Fuštin.
U glazbenom dijelu programa nastupili su Petar Ruk na violini i Ivan Lisak na harmonici koji su svojim izvedbama oduševili sve prisutne te upotpunili ovu emocijama prožetu večer.
Brojni posjetitelji promocije knjige “Podsjetnik – pjesme”, podsjetili su se važnosti dobrih odnosa, oduševili ljepotom pisane riječi, nauživali uz prekrasnu glazbu te ispunili dušu prekrasnim dojmovima.
– Pučko otvoreno učilište – Knjižnica Donja Stubica u ovom Mjesecu hrvatske knjige i nadalje nastoji organizacijom svojim događanja promovirati knjigu i čitanje tako već ovog petka u 19 sati imamo prilike upoznati autora Nikolu Kristića koji će predstaviti svoju knjigu “Daleke blizine”, uz glazbene i ostale goste večeri – najavljuju iz donjostubičke Knjižnice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba