U SKLOPU PROVEDBE PROJEKTA “LUMEN”, U MARIJI BISTRICI ODRŽANA DRUGA TEMELJNA EDUKACIJA UČITELJA, NASTAVNIKA, PROFESORA I STRUČNIH SURADNIKA

Više od 70 sudionika radionice upoznato s metodama prepoznavanja darovitih, nadarenih i talentiranih učenika

Objavljeno: 14.10.2017. JJ

U sklopu provedbe projekta “Lumen”, u Domu kulture u Mariji Bistrici održana je druga temeljna edukacija učitelja, nastavnika, profesora i stručnih suradnika osnovnih i srednjih škola Krapinsko – zagorske županije. Više od 70 sudionika radionice upoznato je se s metodama i načinima prepoznavanja darovitih, nadarenih i talentiranih učenika, kao i najboljim načinima odgovaranja na izazove koje ih očekuju u obrazovnom sustavu. Polaznici radionice su, uz podsjetnik o nacionalnom okviru koji definira rad s darovitim učenicima u redovnim školama, razmijenili iskustva, učili o inovativnim pristupima te radili i na vlastitom pristupu nadarenoj djeci u svojim radnim okolinama. Među sudionicima radionice bila je i zamjenica krapinsko – zagorskog župana za društvene djelatnosti Jasna Petek.
U okviru projekta “Lumen”, planira se još jedna temeljna edukacija koja će biti održana u Srednjoj školi Krapina, u petak, 20. listopada od 11 do 18 sati. Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže edukacijama koje provodi Jasna Cvetković Lay, dugogodišnja stručnjakinja u području identifikacije i rada s darovitom djecom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba