BOGAT PROGRAM POVODOM OBILJEŽAVANJA MEĐUNARODNOG DANA ZAŠTITE ŽIVOTINJA NA BUNDEKU

Vege piknik, revija pasa za udomljavanje, Bundek challenge i koncert Luke Nižetića

Objavljeno: 06.10.2017. JJ

Povodom Međunarodnog dana zaštite životinja, već 15. godinu zaredom Grad Zagreb, u suradnji sa Zoološkim vrtom grada Zagreba i Udrugom “Prijatelji životinja” organizira svečanu manifestaciju na Bundeku, čija je ovogodišnja tema “Divlje životinje u gradu”. Obilježavanje Međunarodnog dana zaštite životinja održat će se u sutra od 10 do 18 sati, a sudjelovat će brojne udruge za zaštitu životinja.

Vojni i policijski psi

Prijatelji životinja i ove godine organiziraju poznati “Vege piknik na Bundeku”, na kojem će posjetitelji moći uživati u ukusnim veganskim burgerima, cheeseburgerima, vege kebabu od seitana, hot dogu od toffua, burgeru na salati i cheeseu na salati, zelenom soku, bezglutenskoj piti te raznim drugim zdravim proizvodima. U programu će nastupiti i dječji zbor Kikići, koji djeluje 18 godina i broji stotinjak članova. Posjetitelji će moći vidjeti i nastupe vojnih i policijskih pasa, demonstraciju agilityja, Bundek challenge i reviju udomljenih pasa. Kao i svake godine do sad, u bogatom programu moći će uživati i veliki i mali, a održat će se i utrka pasa “Nema Predaje”. Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba organizira Reviju pasa za udomljavanje pod nazivom “Udomljavanje je fora!” Revija počinje u 11 sati. Posjetitelji mogu sudjelovati u reviji, dobiti besplatne veterinarske savjete od veterinara, upoznati se s kliker treningom i dobiti savjete o ponašanju pasa, saznati zašto i kada je potrebno kupati i šišati pse, ali i ostaviti donaciju za sve one koji svoju obitelj još uvijek čekaju.

Radionice i predstave

Udruga Indigo organizira Bundek challenge od 13 sati, u sklopu kojeg će, trčkaranjem kroz poligon, četveronožni ljubimci pokazati svoje sposobnosti. Poligon je prilagođen svim veličinama pasa, kao i svim starosnim skupinama. Tijekom cijelog dana najmlađi posjetitelji moći će uživati u raznim radionicama i predstavama za djecu “Tvornice smijeha”. Cijeli događaj bit će popraćen bogatim zabavno – glazbenim programom iz kojega se može izdvojiti koncert Luke Nižetića.
– Svi, i oni koji imaju četveronožne ljubimce (prijatelje) i oni koji ih nemaju, dobrodošli su na Bundek, da uz dobru zabavu, saznaju kako pomoći svim životinjama na njihov dan koji se obilježava još od davne 1931. godine – poručuju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba