Zabočki branitelji na sportskim igrama u Virovitičko – podravskoj županiji

Zagorci kolegama braniteljima iz Duge Međe poklonili fotokopirni aparat

Objavljeno: 28.09.2017. zagorjeinternational

U slavonskom selu Duga Međa u općini Zdenci, Virovitičko – podravska županija, u subotu su u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata “Duga Međa” održane 4. Sportske igre hrvatskih branitelja, na kojima je sudjelovao i zabočki ogranak UDVDR-a.
Kao i ranijih godina, sportske igre održale su se u pet natjecateljskih disciplina – boćanju, visećoj kuglani, bacanju potkove i belotu, na sportskim terenima braniteljske udruge, u nazočnosti oko 100 branitelja iz Podgorača, Slatine, Orahovice, Zdenaca, Duge Međe i Zaboka, koji su na sportske igre otišli sa 16 natjecatelja. Njih su pozdravili pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, dožupan VPŽ Darko Žužak i predsjednica Općinskog vijeća općine Zdenci, Marija Dedaj.
UDVDR, Ogranak Zabok, kao udruga partner u projektima “Promicanje istine o Domovinskom ratu u školama” i “Informatičko opismenjavanje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji”, koje financijski podupire Ministarstvo hrvatskih branitelja, a koje provodi zajedno sa UHBDDR Duga Međa, uz pomoć Krapinsko – zagorske županije i grada Zaboka, poklonio je braniteljima kao pomoć u unapređenju rada braniteljske udruge iz Duge Međe fotokopirni aparat. Organizatori braniteljskih sportskih igara osigurali su za sve natjecatelje i goste prigodne majice te zajednički ručak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba