MJESNI ODBOR NOVI MAROF VEĆ 12 GODINA POTIČE SVOJE SUMJEŠTANE DA DOPRINOSE LJEPŠOJ SLICI GRADA

Evo tko su dobitnici ovogodišnjih nagrada za najljepše uređen balkon, dvorište, okućnicu, poslovni prostor i okoliš poslovne zgrade

Objavljeno: 26.09.2017. JJ

Već 12. godinu zaredom Vijeće Mjesnog odbora Novi Marof svojim sumještanima dodjeljuje nagrade za uređenje balkona, dvorišta, okućnica, poslovnih prostora i okoliša poslovnih zgrada. Članovi Vijeća na svojoj su sjednici pregledali preko stotinjak fotografija s područja MO Novi Marof i donijeli svoju odluku o odabiru najljepših po kategorijama, u kojima su dodijeljene prva i druga nagrada.
Tako je najljepše uređenim balkonom proglašen balkon Marije i Dragutina Bukovčana iz Zagorske ulice. Drugo mjesto pripalo je Ivanki i Zdenku Lackoviću iz Ulice Kralja Tomislava. Prvo mjesto u kategoriji okućnice osvojili su Lidija Pagon Benjak i Mladen Benjak iz Zagorske ulice, a drugo Dragica i Stjepana Topolko iz Varaždinske ulice. U kategoriji najljepše uređenog dvorišta, prvo mjesto osvojilo je dvorište obitelji Huzjak iz Trećeg odvojka Zagorske ulice, a drugo mjesto dvorište Hrvojke i Zvonimira Petaka iz Krčke ulice. U kategoriji uređenog poslovnog prostora, prvo mjesto pripalo je restoranu Ključice, a drugo Ljekarni Zubović. Najljepše uređeni okoliš, prema odluci Vijeća, ima stambena zgrada u Zagrebačkoj ulici broj 4 (penzionerska zgrada), a drugu nagradu osvojila je Služba za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof. Nagrade i priznanja bit će uručeni na prigodnoj svečanosti u suradnji s Turističkom zajednicom grada Novog Marofa potkraj godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba