Policija ima sumnjivca za tešku prometnu nesreću koja se dogodila u Poljanici Bistričkoj

Udario 43-godišnju pješakinju, pa pobjegao s mjesta nesreće, no pronašli ga po dojavi

Objavljeno: 18.09.2017. AB

U ponedjeljak se u ranojutarnjim satima u mjestu Poljanica Bistrička dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, izvijestila je policija.
Do nesreće je došlo kada je nepoznati vozač osobnim automobilom nepropisno obilazio 43-godišnju pješakinju koja se kretala uz lijevi rub kolnika prema Mariji Bistrici. U tom trenutku došlo je do udara desne strane vozila u tijelo pješakinje, koja je zadobila teške tjelesne ozljede, a liječnička pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Zabok.
– Išla je na posao ujutro oko pet sati, na bus koji ide u 5.20 sati. Navodno je to bio kombi marke Fiat, kojem je prilikom udara otpao desni retrovizor, no pobjegao je s mjesta nesreće – rekla nam je Zrinka Leko, nećakinja nesretne žene, koja je molila da se, ako netko nešto zna o nesreći, javi policiji, ili na njezin broj mobitela. Njezina je molba urodila plodom, budući da joj se javio čovjek, koji je odvezao 43-godišnjakinju do ambulante, odakle su dalje skrb o njoj preuzeli djelatnici hitne, a dan kasnije se javio i mladić koji je otkrio tko je vozio kombi kojim je udarena pješakinja.
Iz Policijske uprave krapinsko – zagorske doznajemo kako imaju sumnjivca, a svi detalji bit će poznati nakon vještačenja i izvršenih izvida.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba