POZNATI DETALJI NESREĆE, U KOJOJ JE ŠUMARSKI KOMBI PODLETIO POD VLAK U ĐURMANCU, U KOJOJ SU, SREĆOM, SAMO OZLIJEĐENA DVA RADNIKA

KAKVO GROZNO IŠČEKIVANJE: Ugasnuo mu kombi i nije ga mogao više upaliti i pomaknuti s pruge, a dolazio je vlak…

Objavljeno: 08.09.2017. AB

Poznati su detalji prometne nesreće koja se u četvrtak ujutro desila u Đurmancu, kada je šumarski kombi pun radnika podletio pod nadolazeći vlak, koji je prometovao iz smjera Đurmanca prema Lupinjaku. Naime, do prometne nesreće došlo je na prijelazu ceste preko željezničke pruge, kada je vozač, 49-godišnji hrvatski državljanin, vozilom prešao preko željezničke pruge, uključivao se u promet na cestu sa prednošću prolaska te propuštao vozila. Pritom se motor vozila ugasio, a pri pokušaju ponovnog stavljanja u pogon, vozilo je krenulo unatrag, pri čemu je stražnji dio vozila djelomično ostao na pruzi, kojom je u tom trenutku prolazio vlak. Došlo je do udara prednjeg desnog dijela vlaka u stražnji desni dio automobila koji se uslijed udara zarotirao.
U prometnoj nesreći, 46-godišnji putnik u vozilu je zadobio lakše tjelesne ozlijede, a 40-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba