STRAVIČAN DOGAĐAJ U KRAPINI

Djevojčica (15) skokom s pješačkog mosta kod željezničkog kolodvora pokušala počiniti samoubojstvo

Objavljeno: 08.09.2017. AB
S pješačkog mosta u Krapini, koji prolazi iznad Željezničkog kolodvora, danas oko 15.10 sati skočila je 15-godišnja djevojčica, pokušavajući počiniti samoubojstvo. Kako neslužbeno doznajemo, radi se o djevojčici koja živi u udomiteljskoj obitelji, a inače je iz Dukovca. Pričala je, kažu očevici, da “doma ima problema”.
Pokušao je uhvatiti
Kako su nam još rekli, djevojčica se popela s vanjske ograde mosta, a jedan ju je mladić koji je prolazio, vidjevši što pokušava učiniti, pokušao uhvatiti, no nije uspio. Pala je na betonski peron između dviju pruga. U pomoć su joj odmah priskočili djelatnici HŽ-a, koji su nam rekli da je nakon pada bila pri svijesti, no teško ozlijeđena.
– Vidljivo je bilo da ima slomljenu ruku, pitanje je što je još slomljeno, nismo vidjeli da li negdje krvari. Nismo se usudili micati je, samo smo je brisali vlažnom krpom i vodom, da bude pri svijesti. Hitna je došla jako brzo, za manje od pet minuta. Oni su je imobilizirali, stavili su joj ovratnik i odvezli u Opću bolnicu Zabok – rekli su nam očevici.
Šok i nevjerica
Kako doznajemo, iz zabočke bolnice prebačena je u zagreb u Klaićevu, zasad nije životno ugrožena, no tek kad bude detaljno pregledana, znat će se o kojim je ozljedama riječ.
Na krapinskom Željezničkom kolodvoru policijski očevid još uvijek traje, a ljudi koji su se u to vrijeme zatekli tamo još su u nevjerici čemu su svjedočili.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba