GESTA KOJE JE ODUŠEVILA SVE NA FACEBOOKU: POGLEDAJTE KAKO JE DJEČAK IZ KRAPINE DOČEKAO SVOG OCA VATROGASCA

“Tata, falio si nam. Ti si naš heroj!”

Objavljeno: 27.08.2017. zagorjeinternational

Korisnike Facebooka u četvrtak su raznježile fotografije koje je na svom profilu objavila Dunja Buzina (29) iz Krapine. Naime, ona i njezin 6-godišnji sin Denis odlučili su pripremiti posebno iznenađenje za supruga Miljenka (42), profesionalnog vatrogasca, koji je od ponedjeljka boravio u Benkovcu, gdje je kolegama vatrogascima iz priobalja pomagao u borbi s vatrenom stihijom.
– Mama kupit ćemo balone, napuhati ih i na njih tati napisati poruke. Ja ću obući njegovo vatrogasno odijelo i baš ćemo ga lijepo iznenaditi – predložio je Denis svojoj mami.
Iako su već navikli na Miljenkov opasni posao, njegova supruga ističe kako je uvijek prisutna neka doza strepnje. Za vrijeme njegova boravka u Benkovcu, kamo je otišao na poziv svog zapovjednika u vrijeme dok je trebao biti na godišnjem odmoru, povremeno su se čuli, no bilo je i trenutaka kada nisu znali što se događa. Upravo zato, čvrsti zagrljaji i poljupci koje je fotoaparatom ovjekovječila mama Dunja, svjedok su preživljene strepnje, olakšanja i neizmjerne sreće što se ovaj vatrogasac u svoj dom vratio živ i zdrav.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba