POZNAT UZROK TEŠKE PROMETNE NESREĆE NA AUTOCESTI ZAGREB – MACELJ, U KOJOJ JE SMRTNO STRADAO UGLEDNI LIJEČNIK, DR. HRVOJE STIPIĆ IZ “MAGDALENE”

OČEVID POKAZAO: Pretječući izgubio nadzor nad automobilom, sletio u odvodni kanal, pri čemu je došlo do prevrtanja vozila i ispadanja vozača iz vozila

Objavljeno: 22.08.2017. zagorjeinternational

U jučerašnjoj teškoj prometnoj nesreći na autocesti Zagreb – Macelj, smrtno je stradao ugledni liječnik, pročelnik kardiologije u “Magdaleni” – Specijalnoj bolnici za kardiovaskularnu kirurgiju, dr. Hrvoje Stipić (52). Kako je izvijestila zagorska policija, do prometne nesreće došlo je na način što je 52-godišnjak, krećući se osobnim vozilom lijevom prometnom trakom, vršeći radnju pretjecanja, izgubio nadzor nad vozilom te sletio van desnog ruba kolnika u odvodni kanal. Pritom je došlo do prevrtanja vozila te je vozač ispao iz osobnog automobila, zadobivši tjelesne ozljede od kojih je na mjestu nesreće preminuo.
Dr. Hrvoje Stipić inače je proglašen jednim od najdoktora u Hrvatskoj u 2016. godini. Kako su nam javili, u Novom Vinodolskom vijest o tragediji je poput munje prostrujila gradom, jer je dr. Stipić od malih nogu svoja ljeta provodio u Novom, u obiteljskoj kući. Njegov je brat Tvrtko Stipić, poznati operni pjevač.
– Svi se međusobno poznajemo sa zajedničkih kava, a Hrvoje je bio vrlo druželjubiv i nevjerojatno koliko je pomagao ljudima kao liječnik – rekli su nam njegovi prijatelji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba