U Modrovcu održana 6. Večer poezije “Srce Isusa i Marije”

Posjetitelji uživali u poeziji, recitacijama i glazbenim interpretacijama mlade glazbenice Mirte Krsnik

Objavljeno: 18.08.2017. AB

U subotu je u kapelici sv. Vinka u Modrovcu, u Gornjoj Stubici održana 6. Večer poezije “Srce Isusa i Marije”. Program je vodila Marija Labaš, pjesme su interpretirale Tatjana Hikec i Biserka Postružin, dok je u glazbenom programu pjevala Mirta Krsnik iz Pazina, mlada glazbenica nagrađivana na mnogim međunarodnim festivalima, koja se predstavila sa svojom pjesmom “Odlomak vječnosti”, za koju je riječi napisala Mirjana Krsnik.
Podijeljene su i zahvalnice prisutnim autorima koji su se zajedno fotografirali, nakon čega je uslijedilo druženje uz zakusku.
– Hvala svim autorima koji su i ove godine poslali svoje pjesničke radove na natječaj, a osobito onima koji su bili prisutni na završnoj večeri recitala. Mnogi od njih su iz udaljenih krajeva Lijepe naše, no udaljenost kao i vrijeme, nisu im bili prepreka da budu osobno prisutni na recitalu – rekli su organizatori iz Udruge Lipin cviet, zahvalivši i Krapinsko -zagorskoj županiji na financijskoj pomoći za tiskanje ovogodišnjeg zbornika, Općini Gornja Stubica, svim medijskim pokroviteljima, mještanima Modrovca, članovima udruge te svima koji su na bilo koji način pridonijeli ostvarenju ovog kulturnog događanja.
Inače, ove su godine na 6. književni natječaj svoje radove poslala 63 pjesnika iz Hrvatske i inozemstva. Od 183 zaprimljena pjesnička rada, za objavu u 6. gornjostubičkom Zborniku, ocjenjivačko povjerenstvo u sastavu dr. Rajko Fureš, Marija Labaš i Tatjana Hikec odabrali su 91 pjesmu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba