U ORGANIZACIJI UDRUGE HRVATSKIH BRANITELJA LIJEČENIH OD PTSP-a KZŽ I ŠAHOVSKOG KLUBA OROSLAVJE

Na druženju i šahovskom turniru okupilo se stotinjak branitelja i pedesetak šahista

Objavljeno: 14.08.2017. zagorjeinternational

Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Krapinsko – zagorske županije i Šahovski klub Oroslavje u Društvenom domu Gornje Oroslavje organizirali su druženje branitelja i šahovski turnir. Stotinjak okupljenih branitelja i pedesetak šahista, na samom je početku pozdravio krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.
– U ovo mirnodopsko vrijeme izuzetno je bitno da se međusobno družimo te kroz razgovor vidimo koji su još uvijek postojeći nedostaci u sustavu, kako bi ih mogli svi zajedno rješavati. Posebno treba više pažnje posvetiti udrugama liječenih od PTSP-a i HVIDRI koje okupljaju branitelje koji imaju trajne posljedice od rata i s kojima treba dodatno raditi kako bi rješavali neke probleme koji nisu riješeni kroz sustav, makar i pojedinačno – istaknuo je župan Kolar.
Sve okupljene pozdravili su i gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Krapinsko – zagorske županije Darko Mirt te ispred Šahovskog kluba Oroslavje Mladen Babić.
Na druženju branitelja su, uz udruge branitelja s područja Krapinsko – zagorske županije, sudjelovali i predstavnici nacionalne Zajednice udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a te braniteljske udruge “Hrvatski vitezovi” iz Rugvice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba