PRIPREMITE SE ZA NASTAVAK FEŠTE U SKLOPU PROSLAVE DANA GRADA, U OROSLAVJU JE OVIH DANA NEŠTO POSEBNO U ZRAKU

KOJA ROMANTIKA, KOJA HRABROST (VIDEO): Stjepan zaprosio Lauru na koncertu Opće Opasnosti

Objavljeno: 13.08.2017. AB

U Oroslavju se u sklopu proslave Dana grada odvija pravi spektakl. Manifestaciju je naime prva dva dana posjetilo oko 10.000 posjetitelja, koji mogu biti zadovoljni odličnim koncertima Ivana Zaka i Opće Opasnosti. A na sinoćnjem koncertu Opće Opasnosti, pred prepunim šatorom bilo je i puno emocija. Stjepan je uz pomoć Pere Galića, frontmana Opće Opasnosti, na oduševljenje prepunog šatora zaprosio svoju odabranicu Lauru, koja mu je izrekla sudbonosno da.

Pogledajte kako je to izgledalo:

I večeras se nastavlja manifestacija uz odličan glazbeni program
Osim odličnog zabavnog programa u ponudi će biti i odlične BBQ delicije poznatog restorana “Špiro”, ujedno i organizatora ove manifestacije.

Večeras Amir Kazić Leo

U večernjem programu očekuje se odlična zabava, ponajprije zbog nastupa Amira Kazića Lea, koji će se mnogobrojnoj publici predstaviti uz pratnju All Stars banda. Kako kažu organizatori, zavladao je velik interes oko ovog koncerta zbog činjenice da Leo dugo nije nastupao na ovom području. Mnogobrojni njegovi obožavatelji svakako će uživati uz hitove poput ‘U dobrim rukama’, ‘Krevet od ruža’, ‘Bolji nego ja’, ‘Ako varaš’ i mnogim drugima. Veliku ulogu tog dana će na pozornici imati i zagrebačka grupa GEA koja slovi za jedan od ponajboljih zagrebačkih sastava u usponu. Svakako smo sigurni da će publika uživati u njihovim obradama, ali i autorskim pjesmama poput ‘Želim ti’ i ‘Još te mogu iznenaditi’.
Posljednjih nekoliko godina na pozornici u Oroslavju se izredalo mnoštvo izvođača. Još danas se pamti prošlogodišnji koncerti Miroslava Škore i Bosutskih Bećara, a posebno mjesto, kako prošle godine, tako i ove imaju mladi glazbenici iz grupe OSDS. Njihovu energiju i entuzijazam publika prepoznaje i vjerujemo da će i pretposljednjeg dana manifestacije publika uživati u glazbenom programu. Iste večeri na pozornici će im se pridružiti i Grupa Loco.

Pregršt događanja

Blagdan Velike Gospe slavi se svuda u Hrvatskoj, ali on u Oroslavju ima svoju posebnu priču. Cijelog dana na blagdan Velike Gospe, bit će i pregršt zanimljivosti te događanja na glavnom trgu u Oroslavju, a prije toga održat će se i svečana sjednica gradskog vijeća. Za cjelodnevni zabavni program pobrinut će se Ivan Fiolić Fio, Rajzeri i Grupa Mystic.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba