POVODOM DANA ŽUPE I OPĆINE LOBOR, ODRŽANO RIBIČKO NATJECANJE U ORGANIZACIJI ŠRD-a “PASTRVA”

Zdravko Benković pobjednik trećeg Memorijala “Vladimir Sokolić”

Objavljeno: 01.08.2017. AB

U sklopu obilježavanja dana župe i općine Lobor, ŠRD “Pastrva” Lobor je na bajerima “Markušbrijeg” po 12. puta organizirala ribičko natjecanje, lov ribe udicom na plovak, koje već treću godinu nosi ime Memorijal “Vladimir Sokolić”, u čast osnivaču društva i promotoru ribolovnog sporta u Loboru.

Nagrada i za najmanji ulov

U natjecanju je sudjelovalo 11 ribiča koji su izvlačenjem brojeva odredili svoje mjesto pecanja na gornjem bajeru ŠRD “Pastrva” Lobor, a pobijedio je Zdravko Benković s ulovom od 1974 grama ribe. Drugo mjesto zauzeo je Mladen Mrkoci s ulovom od 1114 grama ribe, dok je treći bio Josip Vlahek s ulovom od 876 grama ribe.
Osim spomenutih nagrada, obitelj Sokolić i tajnica ŠRS KZŽ Ljerka Kahlina uručili su i prigodne nagrade natjecateljima za najveći ulov, koju je osvojio Vilko Vuradin, za najmanji ulov nagradu je dobio Vid Adanić, za najbrži ulov Mihael Požgaj, a za fair-play Karlo Adanić.
Tijekom natjecanja bajere su posjetili i brojni prijatelji i donatori društva, predstavnici srodnih loborskih udruga, a bili su tu i načelnica Lobora Ljubica Jembrih, zamjenik načelnice Josip Horvat, ravnateljica doma Lobor-Grad Darinka Sviben, tajnica Športskog ribolovnog saveza KZŽ Ljerka Kahlina, mr. Stjepana Adanić te obitelj Vladimira Sokolića. Nakon iscrpljujućeg natjecanja, ribiči su se u ribičkoj hiži počastili finim loborskim štruklima i pečenjem koje je pripremio Josip Vlahek.

Druženje u šatoru

Nakon druženja gosti i svi nagrađeni otišli su u Lobor pod Janinski šator, na dodjelu pehara, koje je u ime općine Lobor nagrađenima podijelila načelnica Ljubica Jembrih, koja je u svom govoru naglasila da je ŠRD “Pastrva” Lobor jedna od boljih loborskih udruga te je obećala daljnju punu potporu radu društva. Nakon službenog dijela i podjele pehara, nastavilo se druženje i zabava do duboko u noć.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba