NASTAVLJAJU SE RADOVI NA PODRUČJU OPĆINE GORNJA STUBICA

Iskopan odvodni jarak u Ulici grofova Oršić, koji će spriječiti daljnje poplavljivanje kuća uslijed većih oborina

Objavljeno: 26.07.2017. JJ

Nastavljeno je održavanjem nerazvrstanih cesta i odvodnih jaraka na području općine Gornja Stubica. Neposredno uz Ulicu Matije Gupca i kompleks bivše tvornice Dona, iskopan je odvodni jarak od željezničke stanice do izlaza na državnu cestu D – 307 u Ulici grofova Oršić. Iskopom odvodnog jarka, omogućeno je normalno protjecanje oborinske vode te se voda više neće zadržavati na prostoru uz željezničku stanicu i uslijed većih kiša više neće dolaziti do poplavljivanja kuća koje se nalaze u Ulici grofova Oršić uz državnu cestu D – 307.
U naselju Samci saniran je kamenim materijalom općinski nerazvrstani put u zaseoku Darapi. U naselju Hum Stubički u zaseoku Gornji Čehki sanirani su novim asfaltom dijelovi općinske nerazvrstane ceste koji su bili oštećeni i u lošem stanju, te udarne rupe na cesti, a sanacija općinske nerazvrstane ceste završena je i u naselju Pasanska Gorica, u zaseoku Pasanci.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter