DOZNAJEMO DETALJE STRAVIČNOG ZLOČINA U PUSTODOLU KOJI JE POTRESAO ČITAVO HRVATSKO ZAGORJE

Narkoman majku ubo nožem preko deset puta, tijelo spremio u škrinju, a policiji ponavljao: “Bila je vještica”

Objavljeno: 24.07.2017. zagorjeinternational

Poznati su detalji stravičnog ubojstva koje se najvjerojatnije u petak dogodilo u obiteljskoj kući u Pustodolu kraj Donje Stubice. Naime, sinoć je ondje pronađeno mrtvo tijelo žene, a doznajemo kako se radilo o 55-godišnjoj Vlasti C., koju je ubio njezin 35-godišnji sin Tomislav. Majku je ubo nožem preko deset puta, a tijelo je potom spremio u škrinju. Da se događa nešto neobično, prvi su primijetili susjedi, koji su osjetili strašan smrad. Naime, sin je iz škrinje izvadio svo meso, želeći čitavo majčino tijelo spremiti unutra, no u tome nije uspio, pa je škrinja ostala djelomično otvorena. Slučaj je policiji prijavio rođak, a sve se otkrilo kada se pokojna 55-godišnja udovica nije pojavila na svom radnom mjestu u Eko – floru.
Tomislav je bio narkoman koji se već u nekoliko navrata bezuspješno liječio od droge, a na teškim je drogama bio i prilikom tog krvoločnog čina. Navodno je u svom iskazu policiji govorio da mu je majka demon, odnosno vještica. Tražio je još jednu ženu u selu za koju je mislio da je vještica, međutim, nije je pronašao. Doznajemo i kako on nije živio s majkom, nego u Zagrebu, ali su oko obiteljske kuće u Pustodolu pronađene zasađene biljke marihuane, za koje se on brinuo.
Na mjestu zločina jučer su, uz policiju, bile i higijeničarske službe. Tijelo je jutros prevezeno na obdukciju u Zagreb, slučaj je preuzelo Državno odvjetništvo, a očevid je navodno još u tijeku.

Foto: Policija zaustavlja KZŽ

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba