U DESINIĆU URUČENE NAGRADE I PRIZNANJA

Načelnik Škreblin održao prijem za najuspješnije učenice i učenike u protekloj školskoj godini

Objavljeno: 20.07.2017. zagorjeinternational

Načelnik Desinića Zvonko Škreblin održao je prijem učenika Osnovne škole Đure Prejca i njihovih voditelja – mentora koji su na županijskim natjecanjima i smotrama i državnim smotrama osvojili prvo, drugo ili treće mjesto u protekloj školskoj godini. Među najuspješnijima su: Ema Štih, Lea Beber, Lorena Novaković i Lucija Škalički, za sudjelovanje na županijskom natjecanju iz vjeronauka – “Vjeronaučnoj olimpijadi” i osvojeno treće mjesto, pod mentorstvom vjeroučiteljice Maje Preglej; Gabrijel Josip Broz, Nikola Ljubić, Mishela Broz, David Pavlinec, Dominik Papić, Lorena Novaković i Petra Špiljak (PŠ Vinagora), za sudjelovanje na državnoj smotri projekata iz područja građanskog odgoja i obrazovanja, pod vodstvom učiteljice Božice Mandić i profesorice Gordane Bartol; Valentina Vnučec i Martina Šurbek, dobitnice Velike nagrade za postignut odličan uspjeh (5.0) i uzorno vladanje u svim razredima osnovnoškolskog obrazovanja.
Učenici i mentori javno su prezentirali svoj rad, a nakon prezentiranja čestitke za usvojeno znanje i postignute rezultate, načelnik Škreblin je učenicima i mentorima uručio nagrade i priznanja.
Budući da je ovaj prijem organiziran dvanaestu godinu zaredom, načelnik je izrazio želju da idućih godina bude još više učenika i mentora.
– Općina Desinić će rado pratiti natjecanja naših učenika i svakako najboljima dati punu podršku. Veseli me što ste vi učenici i učenice naše škole i našeg mjesta koji tako uspješno promoviraju sebe, svoje znanje i sposobnosti, školu i općinu Desinić na županijskoj i državnoj razini. Čestitke i zahvala upućena je i vama mentorima koji ih vodite i usmjeravate ka što boljem rezultatu pri svakom natjecanju i iskazivanju znanja – rekao je načelnik.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba