NAKON VIŠE OD 30 SATI BORBE S VATRENOM STIHIJOM

Zagorski vatrogasci jutros su vraćeni u bazu u Divulje, gdje slijedi zasluženi odmor

Objavljeno: 19.07.2017. JJ

Za 20 zagorskih vatrogasaca jučer nije bilo odmora. Cijeli su dan i proteklu noć proveli na terenu, aktivno gaseći požar u mjestu Tugare, a jutros su napokon vraćeni u bazu, gdje slijedi cjelodnevni odmor.
– Nakon 32 sata neumornog gašenja požara u Tugarama, naši vatrogasci otišli su na počinak. Vratili su se u svoju bazu u Divulje, na sjeverozapad Splita. Situacija se, kako su rekli, smirila, no oni u Dalmaciji ostaju do kraja saniranja požara – rekao nam je jutros Marijan Lovrenčić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije.
Podsjećamo, prema Dalmaciji je u ponedjeljak navečer krenulo pet vozila i 20 zagorskih vatrogasaca, pripadnika Zagorske javne vatrogasne postrojbe, Javne vatrogasne postrojbe Krapina, DVD-a Krapina, DVD-a Laz Bistrički, DVD-a Čret i DVD-a Zlatar Bistrica.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter