POZNATA MANIFESTACIJA ODRŽAT ĆE SE 15. I 16. RUJNA NA TRGU BANA JELAČIĆA

Otvorene prijave za izlaganje na Sajamskoj izložbi “100 % zagorsko u Zagrebu”

Objavljeno: 19.07.2017. JJ

Krapinsko – zagorska županija objavila je Javni poziv za osmu Sajamsku izložbu Krapinsko – zagorske županije “100 % zagorsko u Zagrebu”.
Manifestacija će se održati u petak i subotu, 15. i 16. rujna, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Radi se o manifestaciji prodajno – izložbenog karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko – zagorske županije. Cilj je zajedničkim snagama, kroz prezentaciju proizvoda i usluga, promovirati Krapinsko – zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brendove. Time se Krapinsko – zagorska županija promovira kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Kotizacija sto kuna

Županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen, Županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača. Prednost će imati izlagači koji su već sudjelovali na izložbama Krapinsko – zagorske županije i ostvarili iznimne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima te koji su se u dosadašnjoj suradnji s Krapinsko – zagorskom županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora.
Kotizacija za sudjelovanje na sajamskoj izložbi po izlagačkom mjestu iznosi sto kuna. Odabrani izlagač dokaz o uplati kotizacije priložit će prilikom potpisivanja Ugovora o sudjelovanju na Sajamskoj izložbi “100 % zagorsko u Zagrebu”.

Do 11. kolovoza

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, udruge, zadruge, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na području Krapinsko – zagorske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 11. kolovoza. Nakon navedenog roka prijave za sudjelovanje na manifestaciji neće se razmatrati. Prijavnica za sudjelovanje dostupna je na internetskoj stranici www.kzz.hr.
Ispunjenu i potpisanu prijavnicu te popratnu dokumentaciju potrebno je dostaviti na adresu: Krapinsko – zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, Krapina. Informacije u vezi Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, na broj 049/329-084, kontakt osoba Ivanka Kuščar, ili na e-mail: [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter