OBJE KRAPINSKE OSNOVNE ŠKOLE MOGU SE POHVALITI ODLIČNIM REZULTATIMA NA ŽUPANIJSKIM, DRŽAVNIM I MEĐUNARODNIM NATJECANJIMA

Gradonačelnik Gregurović održao prijem za najuspješnije učenike u protekloj školskoj godini

Objavljeno: 18.07.2017. zagorjeinternational

Gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović dodijelio je učenicima Osnovne škole Augusta Cesarca i Osnovne škole “Ljudevit Gaj” prigodne nagrade za postignute rezultate na županijskom, državnom i međunarodnom natjecanju iz znanja u školskoj godini 2016./2017. te za promicanje imena grada Krapine.

Glazbena škola

Iz Osnovne škole Augusta Cesarca, nagrade su primili učenici: Anja Ranogajec za osvojeno prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture, Jelena Daković za prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike i hrvatskog jezika, Karlo Lukšić za osvojena tri prva mjesta na županijskim natjecanjima iz kemije, povijesti i hrvatskog jezika, i Borna Cesarec, za osvojeno prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz biologije te drugo mjesto iz informatike i kemije. Hrvoje Žlepalo primio je nagradu za osvojeno drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike, Lucija Šalković za osvojeno drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz povijesti te treće mjesto na Županijskom natjecanju iz kemije, a Maja Gorup primila je prigodnu nagradu za osvojeno treće mjesto na Županijskom natjecanju iz njemačkog jezika.
Iz Osnovne glazbene škole pri OŠ Augusta Cesarca Krapina nagrađeni su: Nikola Daković za osvojeno prvo mjesto na Državnom natjecanju u konkurenciji “Gitara”, Filip Černjava, Jelena Daković i Amadeja Rigač, za osvojeno drugo mjesto na Državnom natjecanju u konkurenciji “Gitara”, dok je Luka Svenšek nagrađen za osvojeno treće mjesto. David Janžek primio je nagradu za osvojeno drugo mjesto na međunarodnom i državnom natjecanju u konkurenciji puhača “Truba”, dok je Josip Nežmahen primio nagradu za osvojeno treće mjesto u istoj konkurenciji.

“Sigurno u prometu”

Iz Osnovne škole “Ljudevit Gaj” Krapina, nagrade su primili: Marko Turibak i Egon Belošević za osvojeno prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz geografije, Irena Antol za osvojeno prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz fizike, Lea Kovačec za osvojeno prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz fizike te drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike. Petra Sučić primila je nagradu za osvojeno prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz biologije, za drugo mjesto iz engleskog jezika, treće mjesto iz biologije te osvojeno treće mjesto na Državnom natjecanju iz biologije. Ema Cindrić osvojila je prvo mjesto na županijskom natjecanju “Sigurno u prometu”. Nagrade su primili i Matija Tušek te Nikola Jurić za osvojeno drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike, Jakob Domagoj Jug za osvojeno drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz geografije, Filip Matko za osvojeno drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz informatike te Patrik Šćuric za osvojeno treće mjesto na Županijskom natjecanju iz njemačkog jezika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba