ODLIČAN PROVOD NA OVOGODIŠNJOJ “TUHELJSKOJ NOĆI” JE ZAGARANTIRAN

U Termama Tuhelj atmosferu će zagrijati kralj zabave Joško Čagalj Jole

Objavljeno: 17.07.2017. zagorjeinternational

U suradnji s Turističkom zajednicom općine Tuhelj, u subotu, 29. srpnja, na Vodenom planetu Termi Tuhelj održat će se 35. “Tuheljska noć”, na kojoj će nastupiti popularni pjevač Joško Čagalj – Jole. Upravo je on jedan od najvećih zabavljača hrvatske glazbene scene, a u Tuheljskim Toplicama otpjevat će svoje najveće hitove.

Kokteli i gastro delicije

Posjetitelji će uživati u dvosatnom besplatnom koncertu uz skladbe “Jednina i množina”, “Da je duša od papira”, “Jedna mala plava”, “Kada žene tulumare”, “Nina”, “Srce veliko” i druge. Za zagrijavanje atmosfere bit će zadužen Boss band, a u pauzama će domaće i strane hitove puštati DJ, koji će posjetitelje držati na nogama do ranih jutarnjih sati. Osim glazbenog doživljaja, posjetitelje očekuje i bogata gastronomska ponuda uz pečenog vola i ostale gastro delicije, a koktele će pripremati spretni, vrhunski hrvatski barmeni. Za one sportskog duha, održat će se finale Well malonogometnog turnira. Kako bi roditelji mogli nesmetano uživati i opustiti se, za najmlađe posjetitelje bit će osiguran dječji kutak.

Vatromet u ponoć

Vrhunac “Tuheljske noći” bit će, već tradicionalno, vatromet u ponoć. “Tuheljska noć” počinje u 20 sati, a važno je istaknuti i kako Joletov koncert nije jedini besplatni koncert kojim će Terme Tuhelj počastiti svoje goste. Naime, već 5. kolovoza nastupa Saša Lozar, a 19. kolovoza Natali Dizdar, u sklopu “Art&Wine festa”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba