ODLIČNA ATMOSFERA NA TRADICIONALNOJ “BISTRIČKOJ NOĆI”

VIDEO: Evo kako zvuči kada načelnik Milički zapjeva s Ivanom Zakom

Objavljeno: 09.07.2017. zagorjeinternational

Nastupom popularnog Ivana Zaka, u sklopu manifestacije “Ljeto u Mariji Bistrici”, sinoć je proslavljena tradicionalna “Bistrička noć”. Odlična atmosfera potaknula je i načelnika Marije Bistrice Josipa Miličkog da se popne na pozornicu i sa Zakom zapjeva poznati hit “Pod brajde”.

Inače, “Ljeto u Mariji Bistrici” nastavljeno je već u petak, kada je u Hudekovoj bašči održana Rock ‘n’ roll večer uz The revival band. “Bistričku noć” otvorila je Klapa Pinguentum iz Buzeta. Nakon klapske pjesme, za dobru zabavu pobrinuli su se domaći Ex band i gost večeri – Ivan Zak. Također, lovci Lovačkog društva “Fazan” dijelili su gulaš, ribiči ŠRD-a “Šaran” fiš paprikaš, članovi Udruge vinogradara Marija Bistrica vino, a članice Udruge Hrvatska žena Marija Bistrica u humanitarne svrhe prodavale su kolače.

Danas je na rasporedu Veseli dječji dan i treći “Susret mažoretkinja”, u sklopu kojeg će nastupiti Budinščaske mažoretkinje, Mažoretkinje Dubrovčan, te Bedekovčanske, Desinićke, Mačanske, Radobojske i Zlatarbistričke mažoretkinje. Večernji dio dječjeg programa počinje u 19 sati, a nastupit će srednja skupina Dječjeg vrtića “Pušlek” i dječje sekcije KUD-a “Josip Torbar” iz Krašića te KUD-a “Golubovec” iz Novog Golubovca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba