OBJAVLJEN PROGRAM OSMOG JAILHOUSE FESTIVALA U LEPOGLAVI

Kazališna predstava, kino pod zvijezdama, stand up, sport, igre i nastup popularnog benda Pips, Chips & Videoclips

Objavljeno: 09.07.2017. JJ

Osmi Jailhouse festival u Lepoglavi je pred vratima! Ovogodišnje izdanje trajat će od 10. do 15. kolovoza, a program će, kao i do sad, biti ispunjen brojnim aktivnostima. Jailhouse svake godine privlači posjetitelje svih dobnih skupina, dobivajući na regionalnom turističkom značenju. Glavni organizator je Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave, a program će provesti u partnerstvu s Astronomskim društvom Lepoglava, USR-om Sport za sve Lepoglava, Ženskim odbojkaškim klubom i Biciklističkim klubom Lepoglava, dok će logističku podršku organizatorima pružati Turističko – kulturno – informativni centar.

40-ak volontera

Glavni pokrovitelj Festivala je Grad Lepoglava, a financijsku podršku osigurali su i brojni sponzori. Jailhouse je poznat po tome što se temelji na volonterizmu, pa će tako i ove godine u provedbu biti uključeno oko 40 volontera.
Za pojedine radionice i aktivnosti trebat će se prijaviti popunjavanjem obrazaca koji će biti dostupni na Facebook stranici Jailhousea te na web stranici.
Jailhouse se otvara u četvrtak, 10. kolovoza u 20 sati, koncertom Treće smjene. Slijedi stand up nastup komičara iz Studija smijeha, te u 22.30, koncert Tomislav Goluban Banda. Svakog dana od petka do ponedjeljka od 16 do 21 sat posjetitelji mogu zaigrati Escape room. U petak od 17 do 19 sati na rasporedu su “Znanstvene čarolije”, a od 18 sati “Hakl 3 na 3”.

“Sve u tri”

U subotu nakon biciklijade, putopisnih predavanja i studentskih igara, u 20 sati koncert će održati Sacred Eternitiy, Richter i Ogenj. U 23 sati počinje koncert poznatog benda Pips, Chips & Videoclips. U nedjelju će se igrati odbojka tri na tri, a održat će se i predavanje Astronomskog društva. U 20 sati na rasporedu je koncert Trnja, a u 21.30 predstava Kerekesh teatra “Sve u tri”. U ponedjeljak posjetitelji mogu zaigrati “Lov na blago” ili nogomet tri na tri, a u 19 sati poslušati zanimljivo predavanje Nove Akropole, “Aboridžini – vrijeme snova”. U utorak od 17 do 19 sati održava se Quiz night. Jailhouse festival završava u 22 sata, kinom pod zvijezdama, odnosno, projekcijom filma “Dobri momci”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba