DODIJELJENA PRIZNANJA U OKVIRU DVAJU NATJEČAJA MREŽE UDRUGA ZAGOR

Pobjedničku fotografiju volonterske aktivnosti snimila Klara Očić, a najbolji tekst o volonterstvu napisala Melita Hršak

Objavljeno: 28.06.2017. zagorjeinternational

Mreža udruga Zagor dodijelila je simbolična priznanja u okviru dvaju provedenih natječaja – foto natječaja “Volontirati je lako – to može svatko!” i natječaja za kratki tekst o volonterstvu “Dobro biram – Volontiram”. Natječaji su provedeni u sklopu projekta Volonterski centar VolontirAJMO, čiji je nositelj Mreža udruga Zagor, uz partnerske organizacije Društvo Naša djeca Zabok, Osnovnu školu Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Gimnaziju Antuna Gustava Matoša Zabok, Grad Zabok, Grad Pregradu, Općinu Krapinske Toplice, Općinu Bedekovčina i Krapinsko – zagorsku županiju. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Druženje sa starijima

Kao najbolji foto prikaz volonterske aktivnosti, izabrana je fotografija Klare Očić iz zabočke Gimnazije Antuna Gustava Matoša, a fotografija prikazuje učenice/volonterke kako provode svoje slobodno vrijeme sa starijim osobama u Domu za zdravstvenu njegu “Vlatka Mrzljak”. Za najbolji literarni rad izabran je rad Melite Hršak iz Srednje škole Zabok, unutar kojeg autorica zorno prikazuje volontersko iskustvo i razloge uključivanja u volonterske aktivnosti.

E – katalog

Pobjedničke radove možete, zajedno s ostalim pristiglim radovima, vidjeti i pročitati u e-katalogu koji je dostupan na službenoj stranici Mreže udruga Zagor, u kategoriji publikacije (E-katalog – Volonterski centar VolontirAJMO). Objavljeni radovi prikazuju različita pozitivna volonterska iskustva, načine kako se može korisno i kvalitetno provesti slobodno vrijeme te kako volonterstvo ima važan utjecaj na razvoj pojedinca, ali i cjelokupne zajednice.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba