NAKON ŠTO JOJ JE ZAHVALJUJUĆI HUMANITARNOJ AKCIJI OMOGUĆEN ODLAZAK NA REHABILITACIJU, STIŽU DOBRE VIJESTI O KLANJČANKI KOJA BOLUJE OD CEREBRALNE PARALIZE

Malena Ivona Knezić (7) napravila svoje prve korake

Objavljeno: 27.06.2017. Jelena Jazbec

Malena Klanjčanka, sedmogodišnja Ivona Knezić, vratila se sa svojom obitelji iz Dubrovnika, nakon višemjesečne rehabilitacije u Poliklinici “Glavić”, a s Ivonom su iz Dubrovnika stigle i vrlo ohrabrujuće vijesti. Najsuvremenija neurorehabilitacija na sofisticiranom robotu Lokomatu dala je izvrsne rezultate te je Ivona, koja od rođenja boluje od cerebralne paralize, napravila svoje prve korake. Podsjećamo, za Ivonu je u ožujku u sportskoj dvorani u Klanjcu organiziran humanitarni koncert pod nazivom “Roboti za Ivonu”, u sklopu kojeg se prikupljao novac za njezin odlazak na rehabilitaciju.

Radosni i ohrabreni

Radosni i ohrabreni rezultatima terapije, puni nade i ponosni na svoje sugrađane i ljude velikog srca, članovi obitelji Knezić i Maček odlučili su zahvaliti se svima koji su ovog proljeća sudjelovali u velikoj humanitarnoj akciji i na taj način pomogli obitelji da se Ivoni omogući ova skupa, ali učinkovita terapija.
– Od srca hvala Društvu Naša djeca Klanjec, Katarini Skrbinac i Jeleni Bašić, koje su pokrenule akciju, Krapinsko – zagorskoj županiji i županu Željku Kolaru, Gradu Klanjcu i gradonačelniku Zlatku Brleku. Hvala i svim malim izvođačima koji su nastupali na humanitarnom koncertu, Dječjem vrtiću “Kesten”, učenicima Osnovne škole Antuna Mihanovića, KUD-u “Antun Mihanović”, Dječjem zboru “Cvrkutići”, Glazbeno – plesnom studiju “Ritam”, Lei Tušek, Melani Berić, Osnovnoj školi “Lijepa naša” Tuhelj, Igoru Siročiću, Iliji Kranjčecu, Kulturnom centru Klanjec, Likovnoj udruzi “Oton Iveković”, Nogometnom klubu Klanjec i drugim klanječkim udrugama – ističu obitelji.

Otvorili srca

– Posebnu zahvalu upućujemo i nogometnoj ekipi župana Željka Kolara i veterana GNK-a Dinamo, koje su u sportskoj dvorani u Zaboku odigrale humanitarnu utakmicu za Ivonu. Velika zahvala ide i medijskim pokroviteljima humanitarne akcije, među kojima je i Zagorje International – rekli su članovi obitelji Knezić i Maček, dodavši kako je tijekom tromjesečne terapije Ivona napredovala više nego svih prethodnih godina, što su joj, između ostalih, omogućile i brojne tvrtke, obrtnici i građani uplatama svojih donacija na posebno otvoren žiro račun.
– Još jednom veliko hvala svima koji su otvorili svoja srca, uključili se u humanitarnu akciju i pomogli da naša Ivona napravi svoje prve korake – poručuju obitelji Knezić i Maček.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba