ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA

Za predsjednicu pregradskog Gradskog vijeća izabrana Tajana Broz

Objavljeno: 19.06.2017. Jelena Jazbec

Održana je konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća grada Pregrade. Nakon davanja svečane prisege svih vijećnika, izabran je novi sastav Odbora za izbor i imenovanje. Jednoglasnom odlukom, za predsjednicu Vijeća izabrana je Tajana Broz, za prvog potpredsjednika Ivan Škrinjar i za drugog potpredsjednika Željko Kamenski.
Na sjednici su izabrani i novi članovi ostalih radnih tijela vijeća: Mandatne komisije, Odbora za Statut i Poslovnik te Odbora za proračun i financije. Svečane prisege na sjednici su dali gradonačelnik Marko Vešligaj te njegova zamjenica Gordana Križanec Ružić. U kratkom obraćanju, gradonačelnik je čestitao izabranim vijećnicima na ostvarenim rezultatima izbora te dobivenom povjerenju građana Pregrade. Također je izrazio želju i nadu za zajedničkom kvalitetnom suradnjom i predanim radom.
U Gradsko vijeće izabrani su sljedeći članovi: Milan Šoštarić, Mario Ivanjko, Ivan Škrinjar, Stjepan Miklaužić, Tajana Broz, Robert Baričević, Milan Flegar, Vesna Petek, Nataša Herek, Mladen Burić, Jasna Vnuk, Željko Kamenski, Danijel Petek, Goran Vukmanić i Vesna Hohnjec.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba