OSNOVNA ŠKOLA JOSIPA BROZA KUMROVEC PROSLAVILA 60. OBLJETNICU POSTOJANJA

J. Petek: U svakoj su školi najvažniji učiteljice i učitelji koji svoj posao rade srdačno, s ljubavlju i entuzijazmom

Objavljeno: 16.06.2017. Jelena Jazbec

Osnovna škola Josipa Broza Kumrovec svečanim je programom obilježila 60. obljetnicu postojanja.
Svečanosti je nazočila zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koja je nakon pozdravnog govora ravnateljici škole Željki Topfer predala prigodnu zahvalnicu Krapinsko – zagorske županije.
– Proteklih smo nekoliko godina u Osnovnu školu Josipa Broza Kumrovec uložili više od pola milijuna kuna, no, naravno da ima još mnogo toga za učiniti te se nadam da će se otvoriti mogućnosti povlačenja sredstava iz europskih fondova pa da ćemo uz vlastita sredstva i u suradnji s Općinom, postepeno rješavati sva pitanja vezana uz materijalne uvjete rada – rekla je Petek.
– Materijalni uvjeti rada nisu svemogući, u svakoj je školi najvažnije upravo ono što imate vi u Kumrovcu – učiteljice i učitelji koji svoj posao rade srdačno, s ljubavlju i entuzijazmom – dodala je.
Na proslavi 60. godišnjice postojanja OŠ Josipa Broza bili su i načelnik Kumrovca Robert Šplajt te načelnica Zagorskih Sela Ksenija Krivec – Jurak, koji su se također obratili prisutnima.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter