PERNAR SVE SNIMIO: S OPORBENE STRANE SABORNICE POMAKNUTI BLIŽE HDZ-u

VIDEO: Arsen Bauk uz pomoć Živog zida “deložirao” HNS-ovce u Saboru, prva na redu bila Zagorka Marija Puh

Objavljeno: 08.06.2017. zagorjeinternational

SDP-ov saborski zastupnik Arsen Bauk danas je, nakon što je predsjedavajući Željko Reiner objavio popodnevnu stanku u zasjedanju Hrvatskog sabora, proveo akciju “deložacije” zastupnika HNS-a s oporbene strane sabornice, izuzev onih koji su protiv suradnje s HDZ-om.
Na svom Facebook profilu, Bauk je objavio: “Upravo smo deložirali HNS s oporbene strane sabornice. Živi zid se nije protivio već je asistirao”.

Ivan Pernar, je dakako snimio kako je Bauk HNS-ovce “preselio” na mjesta bliže HDZ-u, na kojima su inače HSS-ovci, koje je stavio na oporbenu stranu.

Među “deložiranima” je i zagorska HNS-ovka Marija Puh, koja je sinoć navodno bila među većinom koja je glasala za suradnju s HNS-om, zbog čega su joj i na njezin Facebook profil ljudi pisali kako je to mogla učiniti. Zastupnicu Puh inače danas tijekom dana pokušavamo dobiti na mobitel, no on je isključen.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter