SVEČANO OBILJEŽENA 175. OBLJETNICA ŠKOLSTVA U BELCU

Učiteljima uručena priznanja za dugogodišnji rad, a otvorena je i prigodna izložba

Objavljeno: 06.06.2017. Jelena Jazbec

U osnovnoj školi u Belcu svečano je obilježena 175. obljetnica školstva, kojoj je nazočio i zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek.
– Čestitam vam na ovako dugoj tradiciji kojom se svi ponosite, a osobito ističem učitelje koji su kroz sve ove godine ovdje radili s djecom te im posebno zahvaljujem na svemu što su činili kako bi i djeca i škola napredovali – rekao je zamjenik župana te, uz naglašavanje važnosti odgoja i obrazovanja za razvoj gospodarstva, ravnateljici OŠ Belec Verici Havoić uručio prigodnu zahvalnicu Krapinsko – zagorske županije. Čestitao je i brojnim učiteljima i drugim djelatnicima škole u Belcu, kojima su na svečanosti uručena priznanja za dugogodišnji rad.
Posjetitelji svečanosti mogli su razgledati i prigodnu izložbu o povijesti školstva u Belcu, koja je postavljena povodom završnice projekta “Pouna smieha od negda tu je bila”. Škola se dodjelom zahvalnica zahvalila i brojnim sponzorima koji im na različite načine pomažu tijekom cijele godine.
Ovu veliku obljetnicu čestitala je i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek, koja je istaknula kako će se Grad nastaviti truditi da i dalje pomaže i školi, ali i cijelom mjestu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba