Očevici prometne nesreće u Žutnici još u nevjerici: Gdje je bila hitna?

Pao s motora na ogradu obiteljske kuće, sam ustao i pridigao motor, no ubrzo mu pozlilo – preminuo je nakon što ga odvezla hitna

Objavljeno: 03.06.2017. Alen Brodar

Očevici prometne nesreće u Žutnici, koja se desila danas oko 16.50 sati još su u nevjerici, otkako su čuli da je motorist koji je pao s motora pred njima i sam se pridigao, ipak podlegao ozljedama i preminuo nakon što ga je odvezla hitna.

– Ne možemo vjerovati. Uopće se nije brzo dovezao, zapravo ga znamo, ima 50-ak godina i često se vozi ovuda, uvijek polako, onako turistički. I kacigu je uvijek nosio – prepričavali su nam jedni očevici, dok su drugi još u šoku, stotinjak metara dalje, prepričavali nesreću

– Čovjek je sam ustao i pridigao motor. Mi smo dotrčali do njega i vidjeli samo da ima posječenu arkadu. No, normalno je pričao s nama, čak je i pričao na mobitel – rekli su nam gosti ugostiteljskog objekta “Crvena ruža”, nasuprot čije terase se desilo nesretno izlijetanje nesretnog motoriste, koji je vozio iz smjera Jesenja prema Krapini.

Pozvali smo hitnu, a on je sjeo uz cestu. Pričali smo s njim, no hitna nikako nije dolazila. Nakon 15-ak minuta počeo je blijediti i primala ga je nesvjestica, no uspjeli smo ga održati budnim. Konačno, hitna je došla, ali od poziva je prošlo više od 20 minuta. To je strašno, da mi nemamo dovoljno timova u Krapini, nego se sad, eto, čekao sanitet iz Pregrade. Ne možemo vjerovati da je čovjek poginuo – prepričali su nam mještani Žutnice, nedaleko Krapine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba