U Energetskom centru Bračak održan START UP Europe Coffee chat

“Dok se ne izgradi Poduzetnički inkubator u Krapini, mladi poduzetnici svoje prve korake mogu napraviti na Bračku”

Objavljeno: 29.05.2017. Alen Brodar

U Energetskom centru Bračak održan je START UP Europe Coffee chat, u sklopu kojeg je predstavljen Poslovno-tehnološki inkubator te mogućnosti koje nudi mladim poduzetnicima.
– Redovito radimo na promociji Poslovno – tehnološkog inkubatora na Bračku, koji je zapravo “generalna proba” za Poduzetnički inkubator kojeg želimo izgraditi u Krapini. Projekt je vrijedan 29,6 milijuna kuna i već je prošao prvu administrativnu fazu na natječaju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. U međuvremenu, dok Inkubator u Krapini ne otvori svoja vrata, mladi poduzetnici s dobrim idejama, a koji nemaju mogućnosti za najam ili kupnju vlastitih prostora, svoje “prve korake” mogu napraviti ovdje na Bračku – rekao je krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.
Na događanju su bili i Martin Moessler iz Tehnološkog parka Graz, Jure Raztočnik iz Poduzetničkog inkubatora Šentjur, ravnatelj REGEA-e Julije Domac, direktorica Zagorske razvojne agencije Karolina Barilar te poduzetnici stanari inkubatora, koji su govorili o prednostima poslovanja u inkubatoru te poduzetništvu u sektoru energetike.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba