Prijem kod načelnika PU krapinsko – zagorske Jakoba Bukvića

Među najspremnijim hrvatskim policajcima i specijalci iz Zlatara – Luka Špehar i Krunoslav Ivanušec

Objavljeno: 24.05.2017. mladenmandic

Jakob Bukvić, načelnik PU krapinsko – zagorske, primio je jučer policijske službenike Interventne jedinice policije Zlatar, koji su sudjelovali na natjecanju za najspremnijeg pripadnika Oružanih snaga RH “Prvi za Hrvatsku 2017” u Kninu, koje je održano 18. i 19. svibnja. Na natjecanju međunarodnog karaktera, nastupili su i pripadnici oružanih snaga savezničkih i partnerskih zemalja. Od 25 policijskih službenika iz Hrvatske, dvojica su bila iz Interventne jedinice policije PU krapinsko – zagorske iz Zlatara – Luka Špehar i Krunoslav Ivanušec.
Na zahtjevnom i teškom natjecanju, Luka Špehar bio je prvi među natjecateljima Ministarstva unutarnjih poslova, te šesti u ukupnom poretku natjecanja, a Krunoslav Ivanušec bio je 12. policajac te 48. u ukupnom poretku od 150 natjecatelja.
– S ponosom vam zahvaljujem na postignutom rezultatu te predstavljanju PU krapinsko – zagorske na ovom velikom natjecanju oružanih snaga međunarodnog karaktera – pohvalio je interventne policajce iz Zlatara, načelnik PU Jakob Bukvić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba