ŽUPAN KOLAR NA PRESS KONFERENCIJI NA IBLEROVOM TRGU U ZAGREBU, UPUTIO ŽESTOK APEL STRANAČKIM KOLEGAMA

“Jedina tema moraju nam biti lokalni izbori, a oni koji to ne prihvate, ne mogu očekivati našu podršku u budućnosti”

Objavljeno: 24.05.2017. mladenmandic

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je na lokalnim izborima u Zagorju ponovo uvjerljivo pobijedio svoje protukandidate, na konferenciji za novinare održanoj u stranačkim prostorijama SDP-a na Iblerovom trgu u Zagrebu, a koju je sam sazvao, poručio je svojim stranačkim kolegama da im jedina tema do završetka drugog kruga izbora moraju biti lokalni izbori i ništa drugo.

Pomoć kolegama

– Ovu konferenciju za novinare sazvao sam zbog svog kolege u Oroslavju Ivana Tuđe, ali i svih ostalih kolegica i kolega, a njih ima 68, koji idu u drugi krug lokalnih izbora. Zbog svega što se događa u stranci tražim od kolegica i kolega, članova Predsjedništva, Glavnog odbora i kluba zastupnika, da jedine teme koje komentiraju do kraja drugog kruga budu lokalni izbori i da svoje slobodno vrijeme kojeg neki očito imaju, posvete pomoći i podršci kolegama i kolegicama na terenu i ničemu drugom. O svim ostalim temama, a i mi ostali imamo svoja mišljenja, treba raspraviti nakon lokalnih izbora – poručio je Kolar SDP-ovcima, dodajući kako će tako dati najbolji doprinos.

Bernardić na terenu

– Oni kolege koji neće prihvatiti ovaj apel i ovaj stranački poziv, ne mogu očekivati našu podršku u budućem razdoblju. Za ovo što sam danas rekao imam podršku i ostalih kolega koji su pobijedili u prvom krugu – župana Komadine, gradonačelnika Novosela i ostalih koji su izabrani u prvom krugu i koji su se ovome pridružili – rekao je Kolar na današnjoj konferenciji za novinare u Zagrebu.
Njegove riječi podržao je i Marko Vešligaj, istaknuvši kako ovo nije vrijeme za podjele te kako je podrška kolegama jedino čime se SDP treba baviti u ova dva tjedna, a tek nakon toga treba sjesti, napraviti analizu i krenuti na ozbiljan posao. Na upit gdje im je predsjednik stranke Davor Bernardić, Kolar je odgovorio kako je Bernardić na terenu te kako daje potporu članovima koji su ušli u drugi krug.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba