ODRŽANA PRVA SJEDNICA NOVOG PREDSJEDNIŠTVA VATROGASNE ZAJEDNICE KZŽ

Dogovoreni svi detalji oko organizacije Vatrogasnog hodočašća u Svetište Majke Božje Bistričke, koje će se održati ove nedjelje

Objavljeno: 23.05.2017. Jelena Jazbec

U vatrogasnom domu u Mariji Bistrici održana je prva sjednica novog Predsjedništva Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije. Zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek čestitao je novoizabranom predsjedniku Stjepanu Skuliberu i zahvalio dosadašnjem predsjedniku Ivici Glasu na izvrsnoj suradnji u dosadašnjem razdoblju. Prije sjednice Predsjedništva, konstituirani su Nadzorni odbor te Sud časti VZ KZŽ. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Željko Presečki, a za zamjenika Dražen Mikulec, dok su tri preostala člana Milan Bigec, Mario Harapin i Mladen Matković. Za predsjednika i zamjenika predsjednika Suda časti izabrani su Franjo Pavlek i Vladimir Tršinski, dok su tri preostala člana Ivica Glas, Dragutin Junković i Ivica Balagović.
Na sjednici Predsjedništva raspravljalo se o aktualnim temama, između ostaloga, i o završnim pripremama Vatrogasnog hodočašća u Svetište Majke Božje Bistričke, koje će se održati ove nedjelje.
Sjednici Predsjedništva prisustvovali su i načelnik Marije Bistrice Josip Milički, predsjednik Općinskog vijeća Marije Bistrice Teodor Švaljek te predstavnici Vatrogasne zajednice općine Marija Bistrica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba