RAZGIBAJTE MOZAK U BISTROU HUŠ

Ovog petka kviz općeg znanja KOZa

Objavljeno: 22.05.2017. zagorjeinternational

Ovog petka u krapinskom Bistrou Huš, s početkom u 19.30 sati, održava se kviz općeg znanja KOZa. Kviz se sastoji od nekoliko kategorija, pa tako organizatori poručuju kako u “Općem kaosu” možete očekivati 25 pitanja iz područja općeg znanja, “Sofijin izbor” nudi tematske kategorije koje bira nekoliko nasumično odabranih natjecatelja, filmići “Multimedijalne kaljuže” su tu da vam ispiju živce i iščupaju poneku vlas iz kose, a “Čija mama crne brege dere” traži da na temelju asocijacija pogodite dvije stvarne osobe. Na kraju kviza na rasporedu je dvoboj dviju najuspješnijih ekipa, tijekom kojeg moraju pogoditi čim više točnih odgovora u 90 sekundi.
Ekipa se može sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana, a ako vas je više od četiri, smijete se natjecati, ali ne ulazite u finalnu borbu za nagrade.
Upad je 10 kuna po natjecatelju, a prijaviti se možete putem linka http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/, slanjem poruke sadržaja “Prijava za KR KOZu, ime ekipe i broj članova”, na broj mobitela 097 741 5806, ili pak slanjem poruke na facebook stranicu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba