OSNOVNA ŠKOLA OROSLAVJE PROSLAVILA 155. OBLJETNICU OSNIVANJA

“Uskoro kreće projektiranje nove sportske dvodijelne dvorane”

Objavljeno: 17.05.2017. Jelena Jazbec

Osnovna škola Oroslavje proslavila je 155. obljetnicu osnivanja, svečanošću koja je održana u Domu kulture. Program su pripremili učenici i učitelji, a sve prisutne pozdravila je ravnateljica Sanja Šakoronja. Ona je istaknula kako školu trenutno pohađaju 472 učenika u 25 razrednih odjela, a zaposlen je 61 djelatnik. Ravnateljica je također spomenula i probleme s kojima se škola nosi, pa je tako istaknula kako se javila potreba za uređenjem fasade, sportske dvorane i električnih instalacija.
Prisutne su pozdravili gradonačelnik Oroslavja Ivan Tuđa te krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji se osvrnuo na potrebu gradnje nove sportske dvodijelne dvorane u sklopu škole.
– Krećemo u projektiranje i vjerujem da će se promijeniti financijska omotnica koja će nam omogućiti da prijavimo projekt na europske fondove i da ćemo doći svi zajedno do toga da 160. obljetnicu škole proslavimo u novoj sportskoj dvorani – rekao je Kolar.
Na svečanosti su dodijeljene i nagrade svim učenicima i njihovim mentorima koji su osvojili prva mjesta na županijskim i jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba