ZAGORJE PONOVNO IMA SVOJU PREDSTAVNICU U POPULARNOJ EMISIJI “LJUBAV JE NA SELU”

Marina Peštaj iz Donje Stubice kreće u potragu za pravom ljubavi

Objavljeno: 17.05.2017. zagorjeinternational

Nakon što smo u protekloj sezoni uživali u ljubavnim zgodama i nezgodama Alojza Kanceljaka iz Glogovca pokraj Tuhlja i Tina Mirta iz Krapine, i u novoj sezoni popularne RTL-ove emisije “Ljubav je na selu”, imamo zagorsku predstavnicu. Njezino je ime Marina Peštaj, ima 43 godine i dolazi iz sela Matenci u Donjoj Stubici. Po zanimanju je diplomirana ekonomistica, a vlasnica je OPG-a. Ima veliki vinograd, sakuplja samoniklo divlje bilje, uzgaja povrće i voće, te kokoši. Ova farmerica ima i osmogodišnje dijete iz jedne duže veze, a u show se, kaže, prijavila kako bi upoznala dobrog i iskrenog muškarca, tamnije kose i očiju.
Svojevremeno je živjela u Bernu i Zürichu, ali kaže, selo je selo – njezina velika ljubav, i ne namjerava više otići.
Vedra je duha i voli se smijati.
– I kad mi je najteže u životu, ja ću se smijati, i uvijek ću naći neki razlog da nasmijem ljude oko sebe, jer smatram da nema takvog problema, koji se smijehom ne bi mogao riješiti – otkriva Marina.
Osim što uživa u provođenju vremena s kćerkicom, Marina pleše zumbu, čita, a zbog posla i puno putuje, a za sebe kaže da budućem partneru može ponuditi iskrenost, dobrotu, poštovanje, toleranciju i spremna je podržavati ga u svemu što radi.

Foto: screenshot RTL

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba