Kandidatkinji za načelnicu Bedekovčine Brigiti Rogan noćas provaljeno u obiteljsku kuću

“Sve je to djelo političkih protivnika kojima sam smetala – ovo je znak njihova upozorenja”

Objavljeno: 12.05.2017. mladenmandic

Brigita Rogan, 51-godišnja kandidatkinja ZDS-a za načelnicu Bedekovčine, danas ujutro doživjela je pravi šok kada je primijetila da su joj provaljena vanjska ulazna vrata obiteljske kuće. Oštećena je brava na vratima, a vrata su bila širom otvorena.

Znak upozorenja

– Jučer sam kao kandidatkinja za načelnicu, s kombijem u svom vlasništvu, s kandidatom za općinskog zamjenika načelnika Zlatkom Radmanom, započela izbornu kampanju. Došla sam doma oko 11 sati i odmah otišla spavati, a 15-godišnji sin i 18-godišnja kćer bili su na internetu negdje do 1 sat iza ponoći. Ujutro kad sam se probudila, jedna ulazna vrata bila su mi provaljena, a na drugima se vidi pokušaj provale, no ništa mi nije ukradeno. Sve je to djelo mojih političkih protivnika kojima sam smetala i ovo je znak njihova upozorenja. Danas sam zbog svega pozvala i policiju, jer se bojim da bi meni i mojoj djeci neki od političkih protukandidata koji su od mene izravno tražili da odustanem od svega, mogli i fizički nauditi – rekla nam je Brigita Rogan.

Sedmero kandidata odustalo

– Sigurna sam da je sve to povezano s mojim političkim angažmanom jer mi se zadnjih dana otvoreno prijetilo, a kako sam već mjesecima imala pripremljenu listu za Općinsko vijeće, zbog prijetnji, u zadnji čas čak je sedam kandidata s liste odustalo te su zatražili da ih maknem, pa sam ih u posljednji tren prije predaje liste morala mijenjati – rekla nam je Brigita Rogan, inače udovica poznatog liječnika dr. Stjepana Rogana. Na upit na koga sumnja, Rogan nam je rekla kako zasad ne želi izlaziti s konkretnim imenima, no da će se oni koji joj prijete i koji su joj najvjerojatnije i provalili u kuću, zasigurno prepoznati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba