Željko Pavić za gradonačelnika Krapine

Paviću glas, jer on radi za nas

Objavljeno: 10.05.2017. zagorjeinternational

Kultura mora biti glavni pokretač razvoja turizma u Krapini. Naše kulturne znamenitosti, od rodne kuće Ljudevita Gaja, preko prekrasnih crkava i lokaliteta Šemničkih toplica pa sve do  svjetski poznatog Muzeja neandertalaca, treba oplemeniti novim sadržajima i staviti u funkciju turizma.

#KulturaJeNašeBogatstvo

#PavićuGlasJerOnRadiZaNas

 

Krapinski umirovljenici moraju dostići zagrebački standard. To ćemo omogućiti dajući potpore iz gradskog proračuna svima onima koji primaju ispodprosječne mirovine.

#KrapinskiUmirovljeniciSuZaPavića

#PavićuGlasJerOnRadiZaNas

 

Želim Krapinu kao grad u kojemu će se otvarati napredne industrije koje će zapošljavati ljude koji će primati nadprosječne plaće. U Krapini ćemo razviti „Inovativni centar“ i povezati ga sa sličnim centrima u zemlji i inozemstvu.

#PavićZaNapredneIndustrije

#PavićuGlasJerRadiZaNas

 

Onima koji postavljaju pitanje, jesam li sposoban upravljati Krapinom, evo odgovora : Kao član Uprave FINA – e bio sam član tima koji je kvalitetno upravljao s 800 milijuna kuna. Proračun Krapine je 25 puta manji i stečena iskustva prenijet ću na naš grad

#PavićuGlasJerOnRadiZaNas

 

 

Promijenit ću način poslovanja krapinskih gradskih poduzeća jer ona moraju prvenstveno pružati usluge našim građanima po najpovoljnijim mogućim uvjetima.

#GradskeFirmeNisuBankomatVladajućih

#PavićuGlasJerRadiZaNas

 

Želim da Krapina bude grad izvrsnosti. Svake godine osigurat ćemo 100 računala za 100 najboljih učenika i studenata.
#PavićZaIzvrsnost

#PavićuGlasJerRadiZaNas

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba