Anđelko Ferek-Jambrek od svih kombinacija za e-poštu koje je mogao odabrati s ta tri imena, izabrao baš onaj koji “bode u oči”

KAKVA HRABROST ZAGORSKOG DOŽUPANA: Službeni mail mu je Aferek

Objavljeno: 05.05.2017. Alen Brodar

U vrijeme kad Hrvatsku potresaju afera za aferom, bila politička kao što je ovih dana s ministrom Marićem, ostavkom Bože Petrova, raspuštanjem Sabora, te debatom hoće li biti novih prijevremenih izbora ili neće, bile ona gospodarska, kao što je afera Agrokor, nerijetko je slučaj da se upravo političari nađu s “prstima u pekmezu”.

Imuni na afere

Onda slijede ostavke, ukidanja imuniteta, istražni zatvori, jamčevine, novi izbori, ili što se već nameće kao logičan slijed pa onda i epilog pojedine afere. Na taj je folklor zapravo hrvatski čovjek već lagano imun, čini se kao da su političari postali sami sebi svrha i da je borba za fotelje i funkcije mnogo bitnija od borbe za dobrobit države u cjelini, pa se tako vrijeme gubi na stvari koje zaokupljaju naciju, ali ona od njih realno i nema nekih koristi. Živi cirkus, rekli bi mnogi.
Stoga je zapravo nevjerojatna hrabrost jednog zagorskog političara, iako to doduše nije “od jučer”, ali upravo se ovo vrijeme čini zgodnim to za istaknuti, da za svoj službeni mail, odnosno kontakt ima, pazite sad: [email protected]. Aferek!

Idealno uz ovo vrijeme

Naravno, radi se o zagorskom dožupanu za gospodarstvo Anđelku Fereku – Jambreku (HNS) i naravno, njegov je mail dijelom uvjetovan njegovim imenom, ali od svih opcija koje su se mogle naći u kombinaciji ta tri imena, izabrana je baš AFEREK. Iako vjerojatno slučajan i simpatičan gaf, jer ne možemo reći da se uz gospodina Fereka – Jambreka vežu bilo kakve afere, barem zasad, činjenica je da u današnje vrijeme paše idealno! Doduše, neće mu biti drago što smo se toga sjetili baš pred zahuktavanje političke kampanje, ali poznavajući njega, neće se naljutiti… Jako.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba