BEER HOUSE PUNKT

Prvo zagorsko certificirano dječje igralište na 400 četvornih metara, za najsigurniju igru vaših mališana

Objavljeno: 28.04.2017. Jelena Jazbec

Od ove subote maleni posjetitelji Punkt Beer Housa u Mokricama moći će uživati u igri na prvom certificiranom dječjem igralištu u ugostiteljskom objektu na području Hrvatskog zagorja. Radi se ujedno i o najvećem zagorskom dječjem igralištu, veličine 400 četvornih metara, koje sadrži deset sprava te udovoljava svim kriterijima sigurnosti.
Roditelji mališana će pak moći uživati u obogaćenoj ugostiteljskoj ponudi koja donosi nove slastice i gurmanski užitak za svako nepce. Tako je nova na meniju osvježavajuća torta od badema i šumskog voća koja savršeno pristaje uz umak i sladoled od vanilije.
Gosti mogu uživati i u plati s pikantnim rebricama “Punkt”, pekarskim krumpirom i pohanim lukom, koja je sada produžena na jedan metar. Tu je i tanjur sireva, plata kobasica, te gurmanska plata, koja se sastoji od pikantnih krilca, punjene pileće rolice, pikantnih rebrica, umaka od gljiva, pekarskog krumpira, pohanog luka, njoka i povrća na žaru. U ponudi su i bijele kobasice sa slatkim senfom, fefersteak, tuna steak, salata od piletine sa sjemenkama, salata od tune, salata s kozicama te salata od hobotnica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba