Na Strugači bi do kraja 2018. godine trebao niknuti luksuzni Boutique i detox Hotel Mihovljan

Objavljeno: 28.04.2017. zagorjeinternational

Kontinentalna Hrvatska sve se više promovira kao neotkriveno turističko blago Hrvatske, a jedna od posebno atraktivnih lokacija, zasigurno je Hrvatsko zagorje. Prepoznao je to i jedan zagrebački investitor, koji je u Mihovljanu odlučio izgraditi luksuzan Boutique i detox Hotel Mihovljan, i to već sljedeće godine, piše portal Buro247.hr.
Projekt potpisuje arhitektonski studio Lotus Architecti. Hotel bi trebao imati 53 sobe, wellnes i spa, restoran te vanjski i unutarnji bazen. Svojim izgledom i formom, hotel će se uklopiti u postojeći krajolik, ali na jedan moderan način.
Osnovna značajka boutique hotela je intimnost i personalizirani smještaj i usluga, stoga nas je zanimalo na kojoj bi točno lokaciji u Mihovljanu trebalo niknuti ovo luksuzno zdanje.
– Lokacija je Strugača. Radi se o privatnom investitoru iz Zagreba, koji je već prije dvije godine podnio zahtjeva za Izmjenu i dopunu prostornog plana općine Mihovljan, kako bi mogao realizirati svoj projekt. No, s obzirom na dugotrajnu birokratsku proceduru, sve je to malo potrajalo. Prostorni plan je sada napokon izmjenjen, sljedeći korak vjerojatno će biti projektiranje, a onda ćemo vidjeti u kojem će smjeru ići naš projekt. Ne moram ni reći što bi izgradnja tog hotela značila za nas. Osim što bi doprinijela razvoju turizma, zaposlilo bi se dosta ljudi, morale bi se proširiti ceste i sl. U svakom slučaju, radi se o vrijednoj investiciji koja bi nam donijela višestruku korist – otkrio nam je načelnik Mihovljana Zlatko Bartolić.
Otvorenje Boutique Hotela Mihovljan planirano je već krajem 2018. godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba