PRVA KONFERENCIJA

Primjerima dobre prakse, u Brestovcu Orehovičkom predstavilo se 11 škola iz raznih krajeva Hrvatske

Objavljeno: 12.04.2017. Jelena Jazbec

U Osnovnoj školi Stjepana Radića Brestovec Orehovički održana je prva konferencija europskih poduzetničkih škola iz Republike Hrvatske. Primjerima dobre prakse predstavili su se predstavnici OŠ Budrovci iz Đakova, OŠ Frane Krste Frankopana iz Zagreba, OŠ “Braća Bobetko” iz Siska, OŠ “Ivan Goran Kovačić” iz Slavonskog Broda, OŠ Ivana Gundulića iz Dubrovnika, OŠ Bartola Kašića iz Zagreba, I. gimnazije iz Zagreba, Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića iz Zadra, Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci, XII. gimnazije Zagreb te škole domaćina.
Okupljene na konferenciji pozdravili su načelnik Bedekovčine Darko Ban, Efka Heder iz Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje Jugoistočne Europe, Vesna Marović iz Agencije za odgoj i obrazovanje, predstavnica Hrvatske udruge poslodavaca i domaćin, ravnatelj OŠ Stjepana Radića Zdenko Kobeščak te zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek.
– Izrazito smo ponosni što je OŠ Stjepana Radića u obitelji europskih poduzetničkih škola i što se upravo ovdje održava prva hrvatska konferencija. Ova je škola u našoj županiji lider u uključivanju IT tehnologija u odgojno – obrazovni rad, kao i u uvođenju poduzetničkih ideja i poduzetničkog duha kroz sve nastavne predmete – rekla je Petek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba