POSLOVNI UZLET KZŽ

Na besplatnim radionicama, poduzetnici će učiti kako kreativno razmišljati, što će povećati njihovu konkurentnost i likvidnost

Objavljeno: 11.04.2017. Jelena Jazbec

Poslovni uzlet Krapinsko – zagorske županije održat će se ovog četvrtka u konferencijskoj dvorani Općine Hum na Sutli. Radi se o projektu “Poslovnog dnevnika”, u sklopu kojeg se putem besplatnih edukacija i radionica nastoji potaknuti poduzetnike na kreativno razmišljanje i time povećati njihova konkurentnost i likvidnost.

“Trendovi u marketingu”

Malo poduzetništvo u Krapinsko – zagorskoj županiji ostvaruje više od 40 posto ukupnih prihoda i rashoda županije. Jednaku važnost ima i srednje i veliko poduzetništvo, koje ostvaruje preko 60 posto ukupnih prihoda i zapošljava preko 40 posto ukupne radne snage. Svi lokalni i regionalni poduzetnici s ovog područja u četvrtak će moći naučiti nešto novo i korisno.
Otvorenje Poslovnog uzleta je u 10 sati. Nakon pozdravnih govora organizatora i domaćina, slijedi panel diskusija u kojoj će se raspravljati o Decentralizaciji i razvojnoj ulozi županija, gradova i općina. Potom su na rasporedu dvije interaktivne radionice. U prvoj će se tematizirati financijske potpore i razvojni potencijali gospodarstvenika. Predavač je Denis Derežić iz HBOR-a, a predstavnici BDF servisa i obrta “Josip Pleško” podijelit će svoje iskustvo sa sudionicima. Drugu radionicu, “Trendovi u marketingu”, vodit će Karlo Stojčević, direktor kreativne agencije Red Point, a bit će to idealna prilika za sve sudionike da nauče nešto novo o modernom marketingu i njegovoj primjeni na mala poduzeća.

Nužna prijava

Edukacije su besplatne, no broj mjesta je ograničen, stoga svoje mjesto trebate osigurati putem linka za prijavu.
Detaljni program edukacija Poslovnog uzleta možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba