Udruga branitelja iz Bedekovčine

Uz tradicionalno okupljanje obitelji članova Udruge, otvorena je i ribolovna sezona

Objavljeno: 10.04.2017. zagorjeinternational

Na prostoru pokraj ribnjaka u Bedekovčini, Udruga dragovoljaca i branitelja Domovinskog rata Bedekovčina održala je tradicionalno okupljanje obitelji članova, uz otvaranje ribolovne sezone. Na druženju je bio i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je istaknuo kako je Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina izuzetno aktivna.
– Članovi su ovdje svojim rukama i znanjem uredili prostor oko ribnjaka i napravili jedan mirni kutak, praktički drugi dom, gdje se druže, izmjenjuju svoja iskustva, sreće i nesreće. Bitno je da imaju planove i za budućnost, koje ćemo mi u Krapinsko – zagorskoj županiji, naravno, podržati, u skladu sa svojim mogućnostima – rekao je župan Kolar. Načelnik Bedekovčine Darko Ban istaknuo je kako Općina podržava brojne aktivnosti udruge te da su u planu i daljnji radovi za uređenje prostora oko ribnjaka.
Predsjednik Udruge Stjepan Sovec naglasio je kako je Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina osnovana 1997. godine te da će ove godine obilježiti 20 godina postojanja. Na druženju je bio i predsjednik Općinskog vijeća Bedekovčine Janko Buzjak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter