Sjednica Savjeta mladih KZŽ

U protekloj godini Savjet je održao četiri tematske sjednice, na kojima je donio 21 preporuku nadležnim institucijama

Objavljeno: 27.03.2017. zagorjeinternational

U Termama Jezerčica održana je 10. sjednica Savjeta mladih Krapinsko – zagorske županije, na kojoj je usvojeno Izvješće o radu za 2016. godinu. Prošle je godine Savjet mladih održao četiri tematske sjednice, na kojima je donio 21 preporuku nadležnim institucijama, a uz to sudjelovao je i na plenarnim sjednicama Youth Regional Networka te na nacionalnoj konferenciji savjeta mladih. Predsjednica Savjeta mladih KZŽ Veronika Kolman istaknula je kako je Savjet mladih jedan od važnijih čimbenika koji utječe na položaj i stanje mladih u županiji.
– Naše najvažnije aktivnosti su suradnja sa Županijskom skupštinom i tematske sjednice na kojima, uz sudjelovanje relevantnih gostiju iz područja društvenog, kulturnog i političkog života, raspravljamo o najbitnijim temama za mlade te donosimo odgovarajuće preporuke nadležnim institucijama – istaknula je predsjednica Savjeta mladih i dodala kako je trenutno u tijeku izrada novog programa djelovanja za mlade KZŽ u čemu aktivno sudjeluju članice i članovi Savjeta mladih.
– Želimo informirati mlade o važnosti tog programa pa će se, uz javno savjetovanje, početkom svibnja održati i dvije javne akcije upoznavanja s ovim programom – rekla je Veronika Kolman.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba